miercuri, 18 octombrie 2017

Vitamin Well, liderul european al băuturilor premium cu vitamine este acum și în România!

 

      Orice poveste începe cu o idee şi un concept bine definit. Succesul are în spate un caracter puternic, un mod de viaţă echilibrat şi multă determinare. Fă schimbări în viaţă pentru binele tău şi bucură-te zilnic de o băutură echilibrată ce îţi va transforma garantat stilul de viaţă.

Vitamin Well, liderul european al băuturilor premium cu vitamine este acum şi în România! Alături de Vitamin Well vine şi Brand-ul Ambassador Zlatan Ibrahimovic, atletul perfect, adeptul unui stil de viaţă sănătos, celebrul fotbalist suedez ce îmbracă tricoul celor de la Manchester United, de 10 ori câştigător consecutiv al premiului  “Guldbollen – The Golden Ball of Sweden”. Colaborarea celor de la Vitamin Well cu Zlatan a început în anul 2014 şi are ca obiectiv schimbarea percepţiei pe care oamenii o au despre ce consumăm zilnic şi ce anume trebuie consumat.

Asemenea lui Zlatan, Vitamin Well nu are nevoie de susţinători, ci este un brand creat pentru a-ţi schimba viaţa de zi cu zi. Fondată în Suedia în 2008, Vitamin Well este o băutură cu un conţinut caloric scăzut, gust unic, ce a fost dezvoltată de specialişti în nutriţie şi metabolism. Cu apă naturală de izvor şi zahăr obţinut din fructe, aceasta este liderul categoriei de bauturi cu vitamine din Europa, conţine o gamă largă de minerale, extracte din plante şi fructe.

Dedicată atât adulţilor, cât şi copiilor, Vitamin Well răspunde cerintelor europene în materie de alimentaţie sănătoasă, fiind dezvoltată ca o alternativă la băuturile răcoritoare, îndulcite cu zahăr. 
Eu îţi recomand să îţi schimbi percepţia despre sucuri şi să savurezi cele 5 arome revigorante disponibile pe piaţa din România! 

  1.  Upgrade – cu aromă de lămâie şi cactus, cu semnătura lui Zlatan pe etichetă, conţine vitamina B6 şi B12 care contribuie la reducerea oboselii. De asemenea, conţinutul de magneziu şi vitamina D contribuie la funcţia normală a musculaturii. 
  2. Reload – cu aromă de lămâie şi lime conţine magneziu şi zinc necesare echilibrului electrolitic, biotină şi vitamina B12 care contribuie la un metabolism normal şi un randament energetic ridicat + vitamina D. 
  3. Hydrate - cu aromă de căpşuni şi de rubarba te ajută să îţi refaci nivelul fluidelor pierdute prin efort fizic. Conţine vitaminele C, B12 şi acid pantotenic ce contribuie la reducerea surmenajului şi a oboselii, iar biotina, niacina şi zincul contribuie împreună la menţinerea sănătăţii normale a pielii. 
  4. Everyday - cu aromă de mere verzi conţine 7 vitamine şi 3 minerale, niacina, acid pantotenic, vitamina B12 şi biotină care contribuie la un metabolism normal şi la un randament energetic ridicat, plus magneziu care asigură echilibrul de electroliţi. 
  5. Antioxidant – produs UNIC în piaţa de profil din România, cu aromă de piersici, extract de ceai verde, soc, rodie şi strugure, conţine vitaminele C şi E, cu rol antioxidant, plus mineralele seleniu, mangan, cupru şi zinc, care contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ. 

Lasă-te energizat de un plus de vitamine întreaga zi, indiferent dacă eşti la birou, în trafic, acasă, la sala de fitness sau la maraton. Be unique, be cool, be well – Be Vitamin Well!

Produsele Vitamin Well sunt dezvoltate, produse şi îmbuteliate în Suedia. În România sunt marketate si distribuite prin partenerul oficial Healthy Drinks&Foods, fiind disponibile în cele mai importante lanţuri de retail si HoReCa - Mega Image, Saladbox, IKEA, Inmedio, Starbucks şi gas stations - OMV, MOL.

Despre Vitamin Well

O alternativă modernă, sănătoasă şi gustoasă la sucurile şi băuturile carbonatate. În 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat că ceva lipseşte de pe piaţa suedeză. Aceştia au găsit o alternativă şi pentru pieţele externe şi au decis să producă propria băutură funcţională, cu un conţinut redus de zahăr, de numai 4g la 100 ml. După 9 ani de la debut, succesul băuturii suedeze este evident, iar Vitamin Well continuă sa dezvolte şi să producă bauturi complexe, cu un grad ridicat de funcţionalitate şi de hidratare. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Review robot de bucatarie Tefal Wizzo QB307538

Hello girls! De ceva timp m-am apucat de bucătărit, m-am înscris în diferite grupuri de pe facebook cu gătit, sunt fanul nr1 al Jamile...