marți, 28 noiembrie 2017

Pancakes & more cel mai cool loc cu cele mai bune clătite din Bucureşti





Da, este cel mai cool loc din Bucureşti şi se află şi într-o zonă super bună unde găseşti inclusiv loc de parcare. Locaţia este la 300 de metri de Dorobanţi. Adresa mai exactă fiind Str. Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15, sector 1. Obişnuiesc să vizitez noile pub-uri şi restaurante pentru că ştiu că oferă mult mai multe şi pun un accent foarte mare pe client spre deosebire de cele vechi, cu un anumit prestigiu.

Eu am ajuns la Pancakes & more seara, în jurul orei 20:00 şi era plin, bine că făcusem rezervare. Asta vă recomand şi vouă.

Am măncat Banana N’ Dulce de Leche (pancake cu caramel de lapte, banane şi scorţişoară) şi  AppleN’ Caramel (măr, scorţişoară, caramel). Ambele au fost delicioase şi arătau extrem de bine. Toate ingredientele sunt fresh şi am apreciat foarte mult faptul că ingheţata este home made.
Am băut un ceai home made foarte aromat cu mere şi scoţişoară, ce se simţeau intens şi la gust şi la miros.



Locul nu este foarte spaţios, dar are un design foarte futurist. Este exact locul unde vii cu prietenele sau chiar cu iubitul să bei un pahar de Prosecco şi să mănânci cele mai bune clătite şi nu numai clătite. Toate acestea într-un spaţiu pus la punct până la ultimul detaliu – de la servire, cu cei mai amabili angajaţi (ps: oamenii zâmbesc atât de mult încât îţi dau un vibe super fain), până la gustul preparatelor şi bineînţeles decorul.

Îmbinarea între cât de bine arată şi gust este principalul avantaj cu care vine 
Pancakes & more
Este clătitarie, dar oferă şi salate, sandwich-uri şi supe.















Panckaes & more le oferă oamenilor care lucrează remote spațiul lor de lucru: unde ai parte de linişte, net rapid, opţiuni delicioase de prânz, cafea de energizare şi un cost foarte prietenos (10 lei/ora sau 60 lei/zi; ofertă valabilă de luni până vineri intre 10am si 7pm) - salon separat, capacitate 20 locuri.
PS: Dacă vrei să organizezi un event privat, ei dispun de spaţiul format din 2 saloane (aprox 60 pers). Locul oferă şi loc de joacă pentru copii aşă că mămicile pot sta liniştite la o şuietă sau mai multe.

Eu am revenit a doua zi dimineaţa şi pot spune că am fost toată un zâmbet după ce am plecat de acolo. Sandwich-urile sunt exceptionale şi merg super in combinaţie cu o ceaşcă de cappuccino alături de revista preferată.



Un comentariu:

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...