marți, 17 octombrie 2017

Crema Anti-Age Yves Rocher

Hello girls!

De curând s-a lansat noua cremă reparatoare de zi Elixir Jeunesse, rezultatele se văd imediat, luminozitatea tenului este reactivată, pielea respiră, este odihnită și detoxifiată.

După 1 lună, ridurile sunt reduse. Tenul este tonifiat și reparat.
Textura sa gel-cremă hidratează tenul și îi conferă un finisaj mat. Formulă testată sub control dermatologic. Conține peste 93% ingrediente de origine naturală.
Conține extract super concentrat de Aphloia, asimilabil în mod natural de către piele, obținut printr-un procedeu de extracție 100% natural – Brevet depus în Franța. Acest activ provine dintr-o filieră malgașă, ce contribuie la respectul pentru mediul înconjurător. Aphloia este o plantă capabilă să-și regenereze complet scoarţa, iar frunzele sale conţin o moleculă ce o protejează eficient împotriva agresiunilor externe. Nu conține uleiuri minerale, silicon, coloranți și parabeni. Ambalaj din sticlă reciclabilă. Ambalaj din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil. Activ natural provenit dintr-o filieră malgașă exclusivă și respectuoasă cu mediul înconjurător.


Mod de utilizare

Prelevați o cantitate mică din cremă, apoi încălziți textura între palme. Aplicați crema prin mișcări de netezire, pornind din interiorul tenului către exterior.
Crema reparatoare de zi se aplică pe ten în fiecare dimineață, imediat după aplicarea Serului Elixir cu dublă acțiune pentru tinerețea tenului.

DISPONIBILĂ ÎN MAGAZINELE YVES ROCHER ȘI PE  WWW.YVES-ROCHER.RO
În plus pe site la orice crema comanda din gama Anti-Age se oferă un ser.

2 comentarii:

  1. Sper sa mi-o iau si eu de Sarbatori !! ma incanta textura de crema-gel . perfecta pentru tenul meu mixt !!!
    FB; Corina Cosa
    <3 <3

    RăspundețiȘtergere

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...