miercuri, 17 mai 2017

Glamour Beauty Festival 2017

Hello girls!

După cum știți, sunt înnebunită după masterclass-uri în materie de beauty și cum anul trecut nu am putut ajunge la evenimentul care face posibilă o zi dedicată femeilor, anul acesta a fost prioritar pentru mine. Am vorbit despre ce oferă festivalul într-o postare anterioară AICI
Nu am stat pe gânduri și am ales biletul pentru data de 13 mai. La ora 9:30 eram în fața unei super locații. Hanul Gabroveni, de pe Lipscani este de fapt un Centru Cultural European care merită vizitat pentru că simți că te aflii în secolul XIX-lea.
La ora 10:00 a început evenimentul cu un masterclass susținut de către Sorin Stratulat și Alexandru Abagiu, care a avut ca subiect principal tendințele sezonului primăvară-vară 2017: culoare/makeup/hairstyle/nails. Am aflat că ar trebui să renunț la blush-ul foarte închis pentru că acum se poartă bej-rece cu subton rozaliu și griuri mate, că auriul cald, gălbui este must have-ul acestui sezon și că rozul este bine venit și ca blush și ca fard de pleoape. Spre surprinderea mea rujul roșu și mat se poartă și vara aceasta, la fel și buzele ombre. Culoarea principală a acestui sezon este Grenary și vă invit să dați un search pe google ca să vedeți cum arată. În materie de coafura, părul drept rămâne sexy pentru că arată natural și liber. La unghii sunt foarte preferate cele scurte, dar cu un aspect lucios.
De Q&A-uri nu am fost deloc interesată și imediat după masterclass am fost la standurile 
Bourjois, Lancôme, Urban Decay, Douglas, Avon, Kiehl’s, Babyliss, Caudalie, Palmolive, Colgate, Dr. Organic, Rimmel London, Sally Hansen, Beauty District, Manifest Salon și Tribute.





Nu pot reproșa absolut nimic echipei Glamour pe partea de organizare. Spațiile cu standurile brandurilor sunt foarte spațioase și luminoase. Răsfățul a fost gratuit la toate standurile și fiecare participantă a primit atenție, iar brandurile erau organizate foarte bine – mese pline cu tot ce voiai să testezi. Iar fetele de la standuri răspundeau la orice întrebare.
Cutia cu poze m-a impresionat foarte mult pentru că oferă aparate cu design modern, inovativ ce conține în spate aparatură de înaltă performanță pentru o claritate desăvârșită a pozei și rezistență în timp. Mai mult, printre serviciile oferite se numără și poze cu benzi magnetice.








Goodie Bag-ul nu a fost chiar atât de wow, dar ne-a făcut pe toate să zâmbim și voi vorbi despre produse într-o altă postare.

Dacă ați fost în vreuna dintre zile la festival, mi-ar plăcea foarte mult să-mi spuneți și experiența voastră.



Un comentariu:

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...