miercuri, 31 mai 2017

Rujuri colorate pentru damele preocupate de urmele lăsate de trecerea timpului

Estée Lauder tocmai a lansat un ruj nou, de care te poți îndrăgosti fără să-ți fie teamă ca vei fi dezamăgită și fără să te gândești dacă vor fi rezultate. Este vorba despre Pure Color Love, o colecție de rujuri de impact care oferă o paleta intrigantă de 11 nuanțe irezistibile, de la tonuri naturale până la pigmenți îndrăzneți, strălucitori, fascinanți.
Mai mult decât atât, poți alege dintre trei tipuri de finisare: mat, lucios sau natural. Iar aceste opțiuni îți stimulează creativitatea, imaginația, te îndeamnă să incerci combinații noi, artistice, să-ți creezi buze ombre, sau să-ți alcătuiești o nuanță unică de ruj. 
Colecția Pure Color Love cuprinde nuanțe intense, puternic pigmentate, dar și nuanțe delicate, în tonuri de nude. 
Nuanțele ULTRA MATTES sunt îndrăznețe și asigură o acoperire totală. Nuanțele SHIMMER PEARLS sunt strălucitoare, perlate. Cele EDGY CREMES sunt îndrăznețe, au texturi cremoase și o acoperire medie ce se construiește prin adăugarea de produs.
Întreaga colecție este construită având la bază ingrediente naturale, precum uleiurile intens hidratante – ulei de rodie, ulei de mango și ulei de acai – și pigmenții intenși, care acoperă perfect de la prima aplicare.
Prețul recomandat al rujului Pure Color Love este de 113 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...