vineri, 2 iunie 2017

#SUNTDINLUMEANOUĂ

       Pe 18 mai am primit din partea Ciuc Premium o invitație dublă la un party. Părea un eveniment simplu. Nu aveam idee despre ce este vorba. Știam doar ora și locația. Fără alte detalii, dress code sau programă. Mi-am luat pe mine un tricou basic, o pereche de jeans, adidașii cei mai comozi și am plecat. În mintea mea era doar "Bun, lansarea unei noi sticle Ciuc, dar de ce nu mi-au oferit mai multe detalii?" Tot ce știam era că evenimentul celebrează noua direcție a brand-ului : #LumeaNouă. În mașină analizam ce poate să semnifice Lumea Nouă. Evenimentul a avut loc la fosta fabrică Electrică, un loc super urban și interesant.


       M-am regăsit în #LumeaNouă cum am păsit în ea. #LumeaNouă are un vibe diferit. Este ceea ce toți căutăm. Este pentru tinerii independenți, autentici și cu caractere tari. Oamenii din #LumeaNouă sunt deschiși, cool, liberi, exploratori și creativi. Sunt generația ALTFEL! 


      #LumeaNouă începe cu piesa "Noi în anul 2000" și este o reclamă cu suflet, special concepută pentru cei care își doreau să schimbe lumea, pentru generația cu vise neînțelese. Anul 2000 a trecut, nu-mi pot da seama cum. Acum nu mai suntem copii, dar nostalgiile au rămas.

      

Această lansare nu este despre o sticla nouă cu un hashtag mișto. Este despre noi și mentalitatea noastră.
   
 #LumeaNouă este simplă, fără reguli. 
     Cu toții avem nevoie de ea. De ce? Pentru că în #LumeaNouă știi cine esti. Ești exact ceea ce vrei să fii.


     Spot-ul publicitar AICI.

     Dacă vrei să vezi filmulețe de la party și să intri în Lumea Nouă intră pe platforma CIUC PREMIUMTu ai descoperit-o?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Deschiderea magazinului TOPSHOP in ROMANIA

Am fost in acest magazin acum un an in Anglia si am fost foarte multumita de hainele achizitionate de brandul TOPSHOP. Multumita celor ...