marți, 13 iunie 2017

Gama NovAge

Oriflame NovAge este un brand personalizat cu game de îngrijire avansată a pielii, ce acţionează asupra nevoilor specifice care apar pe parcusul procesului de îmbătrânire și care pune la baza formulei sale inovatoare extractul de celule stem din plante. 

Tehnologia celulelor stem din plante este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă Oriflame NovAge. Celulele stem din plante reprezintă o sursă preţioasă a regenerării eterne în plante. Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect.

Povestea din spatele gamei NovAge AICI

Oriflame NovAge True Perfection este o gamă special conceputa pentru femeile cu varsta peste 20 de ani. 


Toate produsele din setul de îngrijire avansată a pielii True Perfection sunt îmbogăţite cu extract de celule stem din acai şi extract din arbore de mătase, pentru a hidrata şi purifica intens pielea, onferindu-i un aspect proaspăt şi plin de strălucire. În timp, contribuie la prevenirea primelor semne de îmbătrânire. Setul a fost creat pentru a te ajuta să urmezi rutina de îngrijire a pielii cu efecte de întinerire, toate cele 6 produse acţionând în mod sinergic pentru a asigura cele mai bune rezultate pentru piele. Setul conţine gel de curăţare, loţiune tonică, cremă de ochi, ser, creme de zi & de noapte.



Pasul 1;Curăţare şi tonifiere

Se începe cu gelul spumă pentru curăţare şi loţiunea tonică NovAge, pentru a-ţi curăţa pielea de machiaj, impurităţi şi celule moarte. Acestea îţi vor lăsa pielea curată şi împrospătată, dar mai ales, vor asigura o mai bună absorbţie a produselor de la următorii paşi din rutină.

Pasul 2: Îngrijirea zonei de contur a ochilor

Aplică crema de ochi cu efect iluminator True Perfection, pentru a asigura zonei delicate din jurul ochilor beneficiile tehnologiilor eficiente, hidratând şi netezind primele linii fine.

Pasul 3 : Stimulare şi amplificare

Continuă cu serul iluminator True Perfection, pentru a amplifica efectul cremelor de zi şi de noapte şi pentru a oferi pielii un impuls instantaneu de luminozitate.

Pasul 4 ;  Hidratare

Încheie cu crema hidratantă de zi True Perfection.

Seara, aplică crema regeneratoare de noapte True Perfection, ce hidratează instantaneu şi stimulează reînnoirea celulelor în timpul somnului.


Oriflame NovAge Ecollagen este o gamă special concepută pentru femeile cu vârsta de +30 cu efecte antirid, ce netezește și revitalizează aspectul tenului. NovAge Ecollagen reduce semnificativ ridurile, uniformizează nuanța și netezește textura pielii – rezultate dovedite clinic.

Oriflame NovAge Ultimate Lift  redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting,cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii. Se areseaza femilor peste 40 de ani.


Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conține cele 6 produse esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loțiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi și cremă de noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...