joi, 29 iunie 2017

The Beach Ro dă startul la cel mai tare festival din Bucureşti

        
        Obiectivul The Beach Ro este acela de a aduce un suflu nou petrecerilor, de a face ca zilele călduroase petrecute în București să aibă tonul petrecerilor în stil de plajă urbană şi să aducă zâmbete pe fețele oamenilor puși pe distracție. 
Este un brand de petreceri conceput special pentru cei cărora le plac petrecerile în aer liber care ţin până la răsărit şi nu numai.


        Am participat în seara de 3 iunie la deschiderea sezonului de vară alături de The Beach Ro, care a inceput cu Victor Stancov. Sound-ul său este o sinestezie cu influenţe deep, dar şi nuante Detroit. A mixat Negru, veteranul party-urilor consacrate încă din 2006. După ce a fost rezident în Studio Martin, acum este prezent în cluburile importante din Ibiza, acaparând scena muzicii internaţionale. Cel mai aşteptat şi cel pe muzica căruia am prins răsăritul a fost Nic Fanciulii. Techno-ul său pur ne-a oferit o distracţie şi o muzică autentică. Ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost afterparty-ul care a ţinut până la ora 12:00, iar toţi oamenii au petrecut până atunci.
                  Cum a mixat Nic Fanciulii vedeţi  AICI.    


         The Beach Ro organizează marele festival BURNING THE BEACH, festival de Techno şi DnB începând de la data de 30.06.  ora 20:00 şi va ţine până duminica 02.07 la ora 16:00. Va avea loc în aceeasi locaţie ca celelalte petreceri organizate marca The Beach Ro, în aer liber, în incinta Fashion House Outlet Centre Militari și va găzdui peste 2.000 de participanți. Aceștia vor lua parte la cel mai cool spectacol cu foc si efecte speciale. Amenajarea în stil de plajă aminteşte de momentele petrecute la mare. 

             Lineup:



      Bilete: 

 
      Live tickets: http://bit.ly/2sIYLuC 

      Bilete.ro: http://bit.ly/2rYgpHm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lenor-perechea perfecta

Am primt pentru a testa  de la minunatii oameni BUZZSTORE două perechi perfecte de detergent + balsam: Gold Orchid și Spring Awakening. Gol...