sâmbătă, 13 octombrie 2018

Review robot de bucatarie Tefal Wizzo QB307538

Hello girls!


De ceva timp m-am apucat de bucătărit, m-am înscris în diferite grupuri de pe facebook cu gătit, sunt fanul nr1 al Jamilei şi postul meu preferat TV este Paprika. Am început să fac o gramadă de prăjituri şi chiar pâine. 
Am văzut noua campanie de testal produsele Tefal prin Buzzstore, iar eu m-am decis ca am nevoie de un robot de bucătărie pentru că m-am săturat să stau cu mixerul in mână cu orele. Nu ştiam ce oferă acest robot şi nici măcar despre ce robot este vorba.


Robotul de bucătărie Tefal Wizzo QB307538 vine într-o cutie destul de mare, fiecare parte componentă din acesta fiind aşedată impecabil, deci să nu vă fie frică să comandaţi online pentru că nu au cum să se spargă.


Design unic, sofisticat, perfect pentru bucătaria moderă.
Este un model cu o putere de 700W, ce foloseşte 4 trepte de viteză, plus o funcţie Pulse ce asigură un plus de putere atunci cand este nevoie. Mişcarea telului este de tip planetară, astfel încât acoperă întreaga suprafaţă a bolului. Bolul este din inox cu o capacitate de 4 L cu protecţie împotriva stropilor.

Ocupă foarte puţin loc în bucătărie, are deschidere frontală şi cablu suficient pentru a fi poziţionat acolo unde vreţi să-l folosiţi.


Eu încadrez acest robot de bucătările în categoria Premium pentru că vine echipat cu o mulţime de accesorii:

Set de patiserie – conţine un tel cu tehnologie patentată Flex Wisk pentru preparate uşoare, albuşuri aerate, paletă pentru aluaturi fine şi creme + cârligul pentru frământare aluaturi grele, pâine, cozonac etc.

Masină de tocat carne – cu 2 site realizate din oţel inoxidabil, ce pot fi folosite pentru a toca carnea la marime mare sau medie.

Blender: vine cu bolul propriu, de 1 litru, din plastic, cu cuţite din otel inoxidabil de mare putere, foarte bun pentru supe sau smoothies.

Feliere/Radere – 3 accesorii din inox detaşabile pentru feliere sau radere direct în bol

Carte de retete ce poate fi descărcată de pe site-ul telaf.ro şi conţine 25 de retete delicioase.


Iubitul meu adoră Chec-ul aşa că am testa robotul la categoria prăjituri, vă las poze şi apoi vă zic părerea mea despre cum a ieşit chec-ul.
 
 

 A mixat foarte bine, compact, fără să dea semne de oboseală. Spuma a ieşit exact asa cum trebuie, „sa stea” pe tel şi chec-ul s-a topit în gură. 


Cu masina de tocat carne am tocat, folosind sita mare, carne de porc pentru chiftele.  
 Consider că sita cea mică face carnea pastă şi trebuie folosită doar la hamburgeri de vită. Am folosit cârligul de câteva ori pentru aluat de tartă, aluat de pizza şi aluat pentru pâine. Mi-a uşurat extrem de mult munca şi acum prefer doar aluaturi făcute în casă.
Nu au fost probleme la „crescut” aluatul.

Blenderul este din plastic cu lamele puternice din inox, toacă şi taie orice, transformând în pastă. Este ideal pentru cei carora le place să pregătească supe creme din legume şi este ideal pentru smoothie din fructe, citrice, legume. Este compact, are capacitate de 1 litru astfel încât este perfect pentru  familie .Se poate depozita pe raftul frigiderului, pentru a vă pastra smoothie-ul timp de 24 de ore.

Robotul de bucatarie Tefal Wizzo QB307538 vine echipat şi cu o răzătoare cu 3 tipuri de site, care răzuiesc şi macină direct în bol: nuci, castraveţi, legume diferite, rădăcinoase, zarzavat.


Robotul de bucătarie Tefal Wizzo QB307538 este o alegere bună şi perfectă pentru orice gospodină care are nevoie de mai multe mâini în bucătărie şi care vrea să economisească timp, energie şi sa aibă un produs cu mai multe „gadgeturi” in bucătăria sa.

Are o culoare atractivă, stă extrem de bine pe blatul de lucru, datorită picioruşelor din cauciuc care aderă perfect la orice tip de suport. Toate accesoriile se montează şi se demontează cu uşurinţă, iar sitele, lamele şi toate accesoriile sunt din inox şi se curaţă fără probleme.

Blenderul, răzătoarea, setul de patiserie şi bolul pot fi spălate cu uşurinţă în maşina de spalat vase. Doar masina de tocat carne vine cu recomandarea producatorului de a fi spălată manual, nicidecum în maşina de spălat vase.

Cartea tehnică este foarte bine documentată, instrucţiunile sunt clare şi pe inţelesul oricui.

Un produs fiabil, bun, si care, din punctul meu de vedere, îşi merită fiecare bănuţ!

Îl puteţi achiziţiona şi voi de pe:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nestle OptiFibre pentru sănătate digestivă

Stiati ca digestia este barometrul fericirii? 27% dintre adulți (Harris 2016, Nielsen 2016/2017) prezintă diverse tulburări gastrointest...